Strategi og forretningsudvikling

Vi har mange års erfaring med at hjælpe socialøkonomiske virksomheder, private virksomheder, civilsamfundsorganisationer, kommuner, boligselskaber og andre aktører med at udvikle og arbejde strategisk med socialøkonomi og bæredygtighed. Vi kan guide hele vejen fra udvikling af overordnet forretningsstrategi, delstrategier, vision, politikker, mål og handleplaner samt hjælpe med eksekvering og implementering.  

Eksempler på konsulentydelser inden for strategi og forretningsudvikling:

 

1. Forretningsudvikling for socialøkonomiske virksomheder

Vi tilbyder strategi- og forretningsudvikling for socialøkonomiske virksomheder med fokus på udvikling og optimering af forretningsmodeller, markedsanalyser, organisationsudvikling samt relaterede konsulentydelser som eksempelvis proces- og sprintforløb. 

 

2. Strategisk udviklingsarbejde for kommuner

Vi tilbyder strategisk udviklingsarbejde for kommuner, hvor vi blandt andet kan bistå med rådgivning og analysearbejde i forbindelse med udvikling af socialøkonomiske politikker og strategier. Derudover kan vi medvirke som aktør i forbindelse med etablering og eksekvering af tværgående partnerskaber, innovative beskæftigelsesinitiativer samt øvrige aktiviteter, som understøtter og udvikler den socialøkonomiske dagsorden.

 

3. Projektdesign, projektledelse og partnerskaber

Vi tilbyder også rådgivning, sparring, projektledelse mm. i forbindelse med udvikling af projekter og projektdesigns samt etablering af partnerskaber for socialøkonomiske    virksomheder, NGO’er, videns- og uddannelsesinstitutioner mm.

Vi hjælper med etablering af partnerskaber, fondsansøgning, effektmåling og ledelse af projektet fra start til slut.     

 

Ønsker du at høre nærmere om vores konsulentydelser inden for strategi og forretningsudvikling, er du meget velkommen til at kontakte:  

Trine Faber Velling

Partner og Forretningsudvikler

(+45) 2489 7911 / trine@husetforsocialokonomi.dk