Bæredygtigt Iværksætteri

Vi har mange års erfaring med udvikling og afholdelse af opkvalificeringsforløb samt 1:1 rådgivning målrettet sociale og bæredygtige iværksættere. Derfor kan vi guide dem sikkert gennem alle processer og faser lige fra idé- og konceptudvikling til etablering af virksomhed. 

Eksempler på konsulentydelser inden for socialt iværksætteri:

 

1. Strategiudvikling

Vi tilbyder strategisk udvikling af iværksætteraktiviteter og -miljøer målrettet kommuner, erhvervshuse samt andre erhvervsfremmeorganisationer og lignende organisationer, hvor vi blandt andet tilbyder ydelser og sparring inden for analyser, design af opkvalificerings- og rådgivningsforløb, udvikling af materialer og cases mm.  

På dette niveau arbejder vi strategisk og konceptuelt med udvikling af innovative aktiviteter og tiltag, som understøtter og fremmer etablering af socialt iværksætteri.   

 

2. Undervisning, rådgivning samt facilitering

Vi tilbyder udførenden aktiviteter målrettet sociale iværksættere, hvor vi blandt andet underviser og faciliterer opkvalificeringsforløb, 1:1 rådgivning og forretningsudvikling samt afholdelse af kurser, workshops og mindre inspirationsoplæg. Derudover tilbyder vi hosting og facilitering af netværk samt matchmaking mellem iværksættere og samarbejdspartnere. 

På dette niveau arbejder vi hands-on med de sociale iværksættere samt udførende ift. tests og evaluering af innovative iværksætteraktiviteter og -tiltag.    

 

3. Efteruddannelse

Vi tilbyder også skræddersyede efteruddannelsesforløb eksempelvis til undervisere og uddannelsesinstitutioner, som ønsker at integrere socialt og bæredygtigt iværksætteri i deres læringstilbud eller kommunale erhvervskonsulenter og lign., som ønsker et større branchekendskab eller udvidelse af deres værktøjskasse.

Ønsker du at høre nærmere om mulighederne for udvikling af skræddersyede kompetenceforløb eller andre af vores iværksætterydelser, er du meget velkommen til at kontakte: 

Marco D´Andrea

Partner og Forretningsudvikler

(+45) 5033 0255 / marco@husetforsocialokonomi.dk